Vinyl raamkosten – Prijzen en energiebesparingen op lange termijn variëren.

Waarom u meer bespaart op vinyl als u meer betaalt

Bouwkwaliteit: zoek naar krappe hoeken en componenten. Voordelige randafstandhouders tussen de ruiten laten lucht ontsnappen en verbruiken dus energie. Test het displayvenster voor een gemakkelijke, trillingsvrije werking. Controleer de garantie- en energieverbruikslabels.

Niet-geïsoleerd vinyl: Uitgaande van een upgrade naar met lucht gevulde dubbele beglazing, zijn vinylramen het goedkoopst wanneer het frame niet-geïsoleerd is. Vinyl isoleert van nature beter dan de aluminium ramen die ze kunnen vervangen, maar ongeïsoleerd vinyl zorgt op de lange termijn voor minder energiebesparingen.

Isolatie Vinyl: De overdracht van warmte en koude is het grootst aan de randen van de ruiten. Hoe beter het raam, hoe beter het randafstandsmateriaal tussen de dubbele of thermische platen. Hoe meer vensters, hoe beter de initiële kwaliteit zou moeten zijn voor energiebesparing op de lange termijn. Leer hoe u het Energielabel nieuwbouw van het raam leest voor lage U-waarden en hoge R-factoren.

Geïsoleerd vinyl van de hoogste kwaliteit: Vinylramen kosten het meest, maar bieden de beste energiebesparing op de lange termijn. Je hebt een geïsoleerd frame en dubbele of driedubbele beglazing gevuld met dicht inert gas. Uw klimaat, de richting van uw ramen en de grootte van uw ramen spelen allemaal een rol bij het kwaliteitsniveau dat u nodig heeft.
Conclusie van het kopen van nieuwe Windows

Het kan 4 tot 10 jaar duren om de kosten van uw eerste vinylramen terug te verdienen door middel van energiebesparingen op de lange termijn, maar het rendement op uw investering in die ramen kan aanzienlijk zijn als u uw huis gaat verkopen. Bovendien zijn het comfort en de esthetische verbeteringen die u krijgt met nieuwe ramen van onschatbare waarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *