Hoe word ik een slaaptechnicus?

 

Ik heb veel mensen ontmoet die geïnteresseerd raakten in mijn gekozen vakgebied. Het is zo’n vreemd vakgebied om onderwijs in te vinden en zoveel mensen weten niet hoe ze slaaptechnicus moeten worden. Ze horen misschien dat je gewoon iemand kunt vinden die je wil aannemen en opleiden of je hebt misschien gehoord dat je een les van 2 weken moet volgen of je vraagt je misschien af waar er scholen zijn waar je je diploma kunt halen. Nou, ze hebben allemaal gelijk en ze zijn allemaal onvolledig. Dus laten we eens kijken wat er nodig is om het veld in te gaan

Het eerste waar je naar moet kijken is wat de job inhoudt. Als je denkt dat je de job niet kunt uitvoeren, wil je misschien niet het veld in. De meeste banen zijn nachtdiensten en veel mensen moeten in het weekend werken. Dit hoort bij het werken in de gezondheidszorg en komt op veel gebieden veel voor. Je moet alleen kunnen werken en beslissingen kunnen nemen binnen de vastgestelde richtlijnen. Veel technici werken alleen omdat veel van de laboratoria klein zijn. U kunt ‘s nachts tussen de 1 en 3 patiënten hebben. U neemt ‘s nachts beslissingen over het starten van de therapie of het wijzigen van het therapieniveau, dus u moet weten hoe u beslissingen moet nemen. Je moet gedetailleerd georiënteerd zijn. De arts zal moeten weten waarom u uw beslissingen hebt genomen. U moet ook een onderzoek opnemen dat schoon en gemakkelijk leesbaar is. Het niet aanbrengen van correcties kan ertoe leiden dat de patiënt terugkeert en een arts van streek maakt.

Waar haal ik mijn opleiding? Nou, het veld is in transitie. In het hele land worden universiteitsprogramma’s ontwikkeld voor slaaptechnici. Sommige programma’s zijn aanvullende programma’s voor EEG-technici of ademhalingstherapeuten, andere zijn op zichzelf staande programma’s waarmee u binnen 1-2 jaar kunt werken. U kunt zich aanmelden voor een van de geaccrediteerde programma’s via de American Academy of Sleep Medicine Diazepam bestellen met iDeal of de Board of Polysomnography Technologists, die over het algemeen deels online en deels klassikaal zijn. Deze programma’s geven je wat praktijkervaring, evenals wat theorie en samen met ervaring kunnen mensen die deze programma’s doorlopen zowel de RPSGT- als de RST-referentie behalen. Eindelijk kun je een on-the-job-trainingsbaan krijgen. Het probleem met hen is dat je overgeleverd bent aan het lab om je training te krijgen en als ze geen programma hebben opgesteld, kun je een groot aantal onjuiste dingen leren, evenals verouderde informatie. Je zult nog steeds een online programma moeten volgen om deel te nemen aan je examencommissie dat je leerproces zou moeten aanvullen.

Uiteindelijk, met licentiestatus die op het werk komt, zal training uw kansen op werk beperken. U moet zo snel mogelijk inloggegevens krijgen, zodat u de kans krijgt om een deel van de licentiestatus te krijgen. Er zullen nog steeds enkele staten zijn die een hbo-opleiding vereisen, dus u moet kijken naar de staat waarin u woont of wilt wonen voordat u een beslissing neemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *