Hoe u zich kunt voorbereiden op een buikwandcorrectie

Als u overtollige buikhuid of hardnekkig buikvet heeft dat ondanks uw dieet en inspanningspogingen niet weggaat, kunt u een goede kandidaat zijn voor een buikwandcorrectie, beter bekend als een buikwandcorrectie.

Buikwandcorrectie is een populaire chirurgische cosmetische ingreep die wordt uitgevoerd om de buikstreek af te vlakken en strakker te maken en het lichaam een meer esthetisch aantrekkelijke vorm te geven. Vrouwen kiezen er vaak voor om een buikwandcorrectie te ondergaan nadat ze kinderen hebben gekregen, omdat ze wat extra hulp nodig hebben om de zaken strakker en strakker te maken na zwangerschap en bevalling. Mannen zoeken ook een buikwandcorrectie, vooral naarmate ze ouder worden en wat meer gewicht in het middengedeelte beginnen te dragen. Als u eenmaal de beslissing heeft genomen om een buikwandcorrectie te ondergaan, volgt hier wat advies om u te helpen bij de voorbereiding.

Als u meer dan 30 procent boven uw normale gewichtsbereik voorbereiding bevalling oefeningen zit, moet u eerst afvallen. Uw arts kan u helpen met een goed programma voor gewichtsverlies. Zodra u 30 procent of minder van uw normale gewichtsbereik bereikt, kunt u uw operatie plannen.

Zorg ervoor dat u een cosmetisch chirurg kiest met wie u het prettig vindt om over uw verwachtingen en doelen te praten. Uw chirurg moet een uitgebreid consult met u plannen om eerdere operaties, medische geschiedenis, huidige medicatie, leefstijlfactoren en uw verwachtingen en doelen voor de operatie te bespreken.

Als u rookt, moet u ten minste twee weken voor de operatie stoppen met roken en u verplichten om ten minste twee tot drie weken na de operatie niet te roken terwijl u herstelt. Roken kan het risico op complicaties van een operatie vergroten en uw genezingsproces vertragen. Stoppen met roken is dus essentieel bij de voorbereiding op uw buikwandcorrectie.

Bespreek met uw arts alle medicijnen, voorgeschreven of vrij verkrijgbaar, en eventuele supplementen die u regelmatig gebruikt. Uw arts kan u vragen om te stoppen met het gebruik van sommige medicijnen voor en na de operatie.

U wilt uw huis voorbereiden op uw herstel na de operatie. Zorg ervoor dat je voldoende gezond voedsel en gezonde tussendoortjes hebt die gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals fruit, voorgesneden groenten en volkoren crackers. U kunt overwegen om sommige maaltijden van tevoren te koken en in te vriezen of om gezonde diepvriesdiners te kopen. Zorg er ook voor dat je voldoende dranken zoals sap en water bij de hand hebt om gehydrateerd te blijven.

Extra items die u bij de hand moet hebben voor uw herstel zijn ijspakken, vaseline, een handdouchekop en een douchestoel. Zorg voor voldoende schone, comfortabele loszittende kleding die gemakkelijk aan en uit te trekken is. Een huisjas en pantoffels of een pyjamabroek die kan worden aangepast met een trekkoord zijn nuttig. Na de operatie moet u mogelijk een compressiekledingstuk dragen om de genezing te bevorderen, dus u wilt kleding hebben die de extra kamer kan compenseren.

U moet plannen dat iemand u na de operatie ophaalt en naar huis brengt. U moet ook plannen om iemand bij u te laten blijven, in ieder geval de eerste nacht thuis na de operatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *