Cricket, uitzending en laatste sportnieuws

 

De afgelopen editie van de Champions Trophy was een toonbeeld van drama. Ondanks de regen die de wedstrijden regelmatig verstoorde, verloor de serie zijn interesse niet bij fans die juichten voor hun respectievelijke thuisteams. Uiteindelijk waren de wereldkampioenen en het momenteel nummer één gerangschikte team in de ODI’s, team India, de winnaars van de laatste editie van dit toernooi.

Na de Champions Trophy bewezen de wereldkampioenen opnieuw hun waarde toen ze de Celkon-trofee in West-Indië veroverden.

Ondanks twee achtereenvolgende wedstrijden te hebben verloren, maakte team India een geweldige comeback en greep de trofee. Terugkijkend op de serie zag het team er in een paar wedstrijden uit zonder hun aanvoerder coole Mahindra Singh Dhoni. Bij afwezigheid van de coole kapitein Dhoni, zorgde ViratKohli ervoor dat hij de Nieuws Vandaag was vanwege zijn kwaliteiten als kapitein.

Met een winst-verliesverhouding van 1: 1 maakte Kohli indruk op enkelen, maar hij werd nog steeds bekritiseerd als een onvolwassen aanvoerder vanwege zijn gedrag en zijn vaardigheden om met het team om te gaan in situaties van druk. Hij zorgde er echter voor dat India de finale bereikte van waar de beste aanvoerder van India, Dhoni, het overnam. Dhoni scoorde 15 runs in de laatste over in een bloedstollende finisher en bewees opnieuw waarom hij een van de beste finishers van het spel is. Bericht waarop de voormalige Indiase kapitein Sourav Ganguly Dhoni prees als een van de beste ODI-spelers in de geschiedenis van het spel.

Het grootste probleem tijdens deze serie was echter niet het weer, maar de uitzendtijd van de wedstrijd op het subcontinent. De cricketfanaten hadden te maken met vertragingsproblemen sinds de wedstrijd laat op de avond werd uitgezonden. De meeste fans vonden het moeilijk om tot diep in de nacht wakker te blijven om de hele wedstrijd te zien.

In dergelijke situaties namen kijkers met settopboxen hun wedstrijden op, terwijl anderen besloten om online te gaan en de wedstrijden te bekijken via de portals van sportzenders. Deze innovatie heeft de kijkervaring veranderd omdat de meeste sportnieuwszenders nu online zijn gegaan om tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten en om de webruimte vast te leggen. Populaire kranten hebben er altijd voor gezorgd dat ze niet achterblijven in de race. Kranten zorgen er voortdurend voor dat hun sportinhoud hun publiek bereikt voordat tv-zenders live gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *